donderdag 30 maart 2017

Nog een verdachte opgepakt voor moord Djordy Latumahina

De politie heeft nog een verdachte aangehouden in de zaak rond de vergismoord op Djordy Latumahina.

Dit meldt De Telegraaf donderdagmorgen. De politie gelooft nu twee van de drie verdachten van de moord op dj Djordy Latumahina te hebben gearresteerd. Afgelopen dinsdag werden er video's en foto's van deze verdachten gepubliceerd.

De laatste verdachte is volgens de krant in de afgelopen uren gepakt. De andere verdachte werd afgelopen dinsdag gepakt. De politie en OM denken nu één van de schutters, de bestuurder van de vluchtauto en vier andere betrokkenen vast te hebben zitten. Er wordt nog gezocht naar een andere schutter.

Woensdag meldde de politie nog de verdachten op de hielen te zitten. Naar aanleiding van de beelden van de verdachten kwamen al snel tientallen tips binnen. 'En die zijn inhoudelijk zeer waardevol, de leider van het onderzoek heeft vanmiddag nog laten weten dat ze echt verder kunnen met deze nieuw informatie', zei politiewoordvoerder Ellie Lust over de tips.

Lees ook: Dossier: alles over de liquidatie van Djordy Latumahina

Fatale schietpartij
Djordy Latumahina werd 8 oktober vorig jaar doodgeschoten in een parkeergarage aan het Koningin Wilhelminaplein. Hij zat in zijn auto met zijn vriendin en 2-jarige dochter toen hij onder vuur werd genomen. Latumahina overleed aan zijn verwondingen, zijn vriendin raakte ernstig gewond. Zijn dochtertje bleef ongedeerd. 

Latumahina, van Molukse afkomst en geboren in Ede, timmerde al enige jaren aan de weg met zijn eigen bedrijf Concept385. Met het bedrijf ontwikkelde hij feestconcepten en hielp hij de clubs met de marketing van hun evenementen. Ook was hij actief bij club Bitterzoet als programmeur en stond hij als DJ $OLO ook zelf regelmatig achter de draaitafel.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2nOjHyl
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten